Gode oplevelser siden 1988

Kort om Event & Fest

Alt til dit festlige arrangement

Festudlejning & festtelte

Fra A til Z i festartikler

Uanset hvad du søger af udstyr til dit arrangement, har vi alt, hvad hjertet begærer. Fremgår det ikke af vores hjemmeside, kan du altid kontakte os, og vi finder sammen en løsning. Vi sørger altid for at have service i højsædet! 

Vi klarer det praktiske

Det eneste du skal sørge for, når du skriver til os, er at fortælle hvor samt hvornår, du ønsker tingene leveret. Med mange års erfaring samt et stærkt logistiksystem klarer vi alt det praktiske for dig, så du kan læne dig tilbage og nyde festen!

Stor ekspertise i branchen

Med erfaring i branchen siden 1988 sørger vi for, at du ingen bekymringer skal have, når du booker en fest gennem os. Vi står for høj service, kvalitet i top og sidst, men ikke mindst, troværdighed. Vi fører altid din fest helt i mål!

Vi har udstyret

Til enhver slags fest

Festudstyr til enhver smag

Vi har et bredt sortiment af telte og tilbehør

Partytelte med gulv og andet tilbehør

Et telt er ikke bare et telt; det er et intimt sted, hvor du skal holde fest, så alt skal være i orden! Vi sørger for at opfylde dine tanker omkring en perfekt aften.

Maskiner til softice, popcorn mm.

Mangler du det ekstra lækre til festen? Om det er til børne-fødselsdagen, brylluppet eller noget helt andet, står vores maskiner klar til at servere lækre snacks for dine gæster!

Udlejning til små som større fejringer

Vi løfter din opgave, uanset størrelse! Vi har en masse udstyr på vores lager, som er klar til at sørge for rammerne til dit arrangement, uanset størrelse.

Udlejning af borde og stole til dit arrangement

At sidde til en fest skal være en fornøjelse og afspejle kvalitet som resten af festen. Så drop de dårlige borde og stole - vi sørger for, at du sidder godt hele aftenen.

Hoppeborge, karruseller, sumodragter m.m.

Er du klar til at finde dit indre legebarn frem? Vi sørger for, at din fest bliver ekstra sjov. Gør dig klar til en udfordring og sæt prikken over i'et!

Udlejning af service til festlighederne

Ingen fest er fuldendt uden elegant service. Det afspejler bare ikke et fuldendt arrangement, hvis man sidder med plastikbestik og paptallerkener! Vi sørger for pænt service - og vi klarer selvfølgelig opvasken!

Få en fantastisk fest

hvor kun det bedste er godt nok!

Festudlejning

Løsninger til ethvert arrangement

Skal du holde fest, og har du brug for festudlejning? Hvad enten du skal holde en lille, intim komsammen for få gæster eller et brag af en fest for mange gæster, kan vi klare det. Vi udlejer luksuriøse, men billige festtelte til enhver lejlighed.

Du har masser af muligheder hvad angår størrelse, brugbarhed og udseende. Dette betyder, at du kan sætte dit eget personlige præg og dermed få lige netop den fest, du gerne vil have. Vi har desuden varmeovne, der kan varme hele teltet op, så du ikke behøver at bekymre dig for meget om dine gæsters bekvemmelighed.

Vi kan levere alt til fest, bryllup, fødselsdag, festival m.m. Vi har desuden et stort udvalg af sjove indslag såsom sumodragter, gladiatorbane, hoppeborge, rodeotyr m.m.

Hos os finder du stort set alt, som du behøver til dit arrangement. Skulle der være noget, vi ikke har, har vi samarbejde med andre festudlejningsfirmaer.

Vi er altid parat til at hjælpe uanset størrelsen af dit arrangement, og vi bestræber os på at gøre kunden 100% tilfreds.

Holdet bag

Mød os

Din assistance til festen

Vi står klar til at hjælpe!

Kristian Formann

Indehaver
"En god fest for mig er en intim stemning, hvor alt spiller maks."

Jeg har siden første dag i Event & Fest været en medspiller, som sørger for at danne de helt rigtige rammer for dit arrangement, så du intet skal tænke på - og alt spiller maks.

Brian Formann

Indehaver
"En god fest for mig er, når kvalitet er i højsædet og service i top."

Siden 1988, hvor det hele startede, har jeg hjulpet et utal af fester med at skabe den helt rigtige stemning. En fest er ikke blot en fest, men en tillidssag - fra kunden skriver første gang, til vi har sat op og skabt rammerne.

Udfyld formularen & få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at skulle levere til jeres næste fest! Vor gode service sikrer, at jeres næste fest bliver en succes.